Yogakurser

Yoga i Sollentuna badmintonhallen

Prova på
Onsdagen den 1 november kl 18.00 har vi prova på yoga för dig som funderar på att gå yogakursen som startar onsdagen den 8 november kl 18.00. Du är välkommen oavsett förkunskaper du kan vara nybörjare eller "avancerad" då det finns olika nivåer på varje ansana (position)Yogamattor finns att låna. Boka dig på gröna knappen längre ned.
Varmt välkommen!

Yogakurs
Onsdagen den 8 november kl 18.00 startar en yogakurs som pågår tom 20 december. Varje tillfälle  startar med en lättare andningsövning, solhälsningar, balansövning  krigarpositioner några ansanas (positioner) nya varje gång, och avslutas med en lättare meditation/avspänning. Du gör övningarna på din nivå vilket gör att du kan vara nybörjare eller "avancerad" Perfekt inför julstressen. Yogan gör att du blir starkare, rörligare och lugnare i kroppen. Ge dig själv en julklapp redan nu!
Priset för kursen är 1275:-  Betalalning görs till kontonummer 18462257425(Nordea) Kvitto fås på plats vid första tillfället.
Bokar dig gör du på gröna knappen lite längre ned.
Varmt välkommen!


 

Jag , Monica Leijon som håller i yogan började med friskvård redan1986, Friskis och Svettis, Sats och olika företag har varit min arbetsplats. Förutom att ha yogaklasser jobbar jag som personlig tränare, samtalsterapeut och coach. Jag har genom åren märkt att just yogan håller mig fri från värk i bla rygg och nacke och ger mig ett mindre stressat liv, vilket har många fördelar för hälsan. Jag vill gärna hjälpa dig att må bra! Tveka inte att höra av dig.

Yoga på ditt företag!
Jag kommer till din arbetsplats!
Kontakta mig för mer info.